Control de plagues en comunitats

Qntrolplaga

El control de plagues en comunitats és fonamental per a garantir una bona desinfecció de la zona i benestar entre veïns, i és un dels serveis principals de Qntrolplaga.

 

Plagues en comunitats

Per què és necessari el control de plagues en comunitats

Mantenir la zona neta és una prioritat de totes les comunitats. Tot i això, a vegades una bona higiene no és suficient per evitar l’aparició i proliferació d’una plaga d’insectes o una plaga d’animals. Qualsevol tipologia de plaga comporta un malestar general i pot arribar a causar problemes de salut. Per això és millor posar-hi remei amb la major brevetat possible i dur a terme un bon control de plagues en comunitats de veïns.

 

Zones afectades

El control de plagues en comunitats de veïns es porta a terme en les zones comunes. Aquestes solen ser:

  • Jardins o espais exteriors.
  •  
  • Zones comunes de l’interior de l’edifici: sales d’escombraries, portals, escales, trasters…

 

Plagues més habituals

Hi ha certs factors que condicionen quines plagues apareixen en un determinat edifici, com la ubicació, veïnat o època de l’any. Tot i això, trobem algunes plagues més freqüents que altres i és convenient erradicar-les per tal d’evitar malalties.

 

Rosegadors

Acostumen a trobar-se en espais foscos on no hi ha tanta preocupació per la higiene, com poden ser el garatge, habitació d’escombraries, traster… A part de ser les protagonistes de moltes fòbies i portadores de malalties, les plagues rates i ratolins poden malmetre objectes de valor, com el mobiliari, o causar problemes elèctrics en rosegar els cables.

 

Formigues

Solen aparèixer durant l’estiu o els mesos de més calor. Però també podem detectar plagues de formigues atretes pels residus que generem. Són una de les plagues més difícils d’erradicar, per això és important localitzar el niu de formigues i actuar ràpidament.

 

Paneroles

Aquesta tipologia d’insectes són els típics que ens podem trobar en escales o passadissos. Però el més preocupant arriba quan els veïns es comencen a queixar de trobar paneroles a l’interior dels seus pisos. Per això és important actuar ràpidament només detectar la plaga.

 

Com dur a terme un bon control de plagues en comunitats

Davant aquesta situació, poden sorgir dubtes sobre com actuar davant una plaga o quin és el procediment a seguir. En aquest cas, el més recomanable és que ens contactis directament i nosaltres t’informarem i assessorament de tot.

I recorda que si et vols mantenir informat pots veure més detalls sobre les plagues, els serveis que oferim i el nostre dia a dia a l’Instagram de Qntrolplaga.