Rates, portadores de malalties

Qntrolplaga

No et deixis enganyar per l’aparença inofensiva d’aquests rosegadors, poden semblar innocents a simple vista però les aparences enganyen.

 

Aquestes peludes i bigotudes bestioles, no només roseguen i fan malbé el teu mobiliari, sinó que també poden propagar malalties severes: La sangonera, la leptospirosi o la malaltia de Weil, entre altres.

Segurament t’estaràs preguntant com passen aquestes malalties de les rates als humans. Doncs bé, principalment succeeix a través de l’orina. És per això, que has de posar especial atenció a aquells llocs on es concentra la seva micció, anomenats pilar d’orina.

Ara que ja saps quin peu calcen aquests petits rosegadors, necessites saber quines opcions tens per evitar un possible contagi:

– Trucar a Qntrolplaga per sondejar la teva llar en cerca d’irregularitats (plagues, pilars d’orina, etc.) i neutralitzar l’amenaça si s’escau.

– Evitar el contacte directe amb l’orina de les rates o qualsevol objecte que hagi pogut estar-hi en contacte.

– No ingerir cap aliment susceptible d’haver tingut contacte.

– Protegir tota ferida oberta de qualsevol habitant de l’habitatge.

Si després de llegir aquest article tens ganes de revisar tots els racons de casa teva, atura’t! És una tasca perillosa i el millor és que sigui duta a terme per uns professionals.

Contacta’ns i nosaltres ens n’encarregarem.