Com localitzar el niu de formigues de casa teva

Qntrolplaga

Les formigues són constants, treballadores i disciplinades. Aquestes virtuts són ideals per a la seva colònia, però resulten molt frustrants per qui les pateix. Quan aquests insectes fan acte de presència a l’interior d’un habitatge, resulta molt difícil acabar amb ells. No és qüestió d’anar-ne matant unes quantes i pensar que ha acabat el problema, ja que l’endemà tornaran a aparèixer. La clau està a localitzar el niu per erradicar el problema de manera definitiva.

 

ants

Però… com es localitza el niu?

Normalment les formigues accedeixen a l’interior de la casa a través de forats que han fet a les parets. Són imperceptibles i minúsculs. Però la clau per localitzar-los és col·locar un esqueix que les obligui a sortir. Per exemple, si posem un tall de menjar dolç en una habitació, a la poca estona estarà envoltat de formigues. Això és a causa de la feromona de reclutament, un residu químic que desprèn la primera formiga que localitza l’aliment i que utilitza per avisar a les seves companyes. Si seguim el fil de formigues que arriba fins al menjar, aconseguirem trobar el seu niu per aplicar un insecticida especial per aquesta tipologia d’insectes.

 

Què passa si el problema persisteix?

En cas que després de realitzar això, les formigues segueixin apareixent… És moment de trucar a un especialista perquè examini l’habitatge i apliqui la solució més adequada.
A Qntrolplaga tenim una llarga experiència eliminant aquesta tipologia de plagues. Abans que el problema s’agreugi, no ho dubtis més i contacta amb nosaltres!