PER QUÈ CONTRACTAR UNA EMPRESA DE CONTROL DE PLAGUES?

Qntrolplaga

Si t’estàs preguntant per què contractar una empresa de control de plagues, començarem dient que les plagues són molt més habituals del què ens pensem. Tant en empreses com en cases particulars. És per això, que moltes persones acudeixen a una empresa especialitzada que s’encarregui del problema.

 

nau qntrolplaga

Primer de tot t’has de preguntar si realment necessites una empresa de control de plagues

Has detectat molts insectes o animals al teu espai? Si un dia veus una formiga a la teva cuina, no passa res. Però si després d’això cada vegada apareixen més formigues durant diferents dies… es tracta d’una plaga.

S’ha de tenir molta precaució, ja que poden ser transmissores de malalties pels humans o mascotes. També perquè provoquen danys econòmics en fer malbé aliments, cablejat, mobles… I si es tracta d’una empresa, el major mal és la mala imatge que us pot donar. En especial si es tracta d’hostaleria. És per això, que en aquest cas és obligatori realitzar inspeccions de manera periòdica amb una empresa de control de plagues.

 

No és fàcil trobar una empresa professional

Com en tots els sectors, s’ha de buscar bé per trobar una bona empresa de control de plagues que pugui donar resposta a les necessitats del client i complir expectatives. Aquestes són algunes de les característiques que us recomanem tenir en compte a l’hora de seleccionar una empresa de control de plagues.

 

Confiança

Pensa que deixaràs les teves instal·lacions en mans d’aquesta empresa de control de plagues. És per això, que un dels factors principals és que et transmeti seguretat i confiança. No només pel que fa al factor humà, sinó també seguretat empresarial. Que tu creguis que són professionals, que coneixen les tècniques més adequades i compten amb les eines necessàries per oferir-te la millor solució.

 

Efectivitat

Que una empresa de control de plagues tingui una gran trajectòria en el sector, és bon senyal. Però també hi ha altres factors que has de tenir en compte. Un dels més importants és la garantia i efectivitat. A més, en ser conscients de les molèsties que poden ocasionar les plagues d’insectes, també és important que l’empresa de control de plagues actuï amb rapidesa.

 

Pressupost

Cada empresa és un món i depenent de l’experiència, productes que s’utilitzin o mètodes de fumigació, entre d’altres, tindran unes tarifes o unes altres. Per això és important que busquis i comparis bé fins a trobar la teva empresa de control de plagues de confiança. I contràriament al que se sol pensar, deixar-ho en mans de professionals suposa un gran estalvi de temps i diners. És degut al fet que la majoria de vegades que els nostres clients intenten solucionar el problema ells sols i com que els tractaments no són efectius han de repetir el procés, acabant gastant el doble.

 

Si busques una empresa de control de plagues a Girona i voltants, no dubtis a contactar amb QNTROLPLAGA. Som experts tant en control de plagues en comunitats, com en bars o restaurants, ramaderia i molt més!