POLÍTICA DE PRIVACITAT I AVÍS LEGAL

Política de privacitat

A través d’aquest lloc web no es recullen dades de caràcter personal dels usuaris sense el seu coneixement, ni es cedeixen a tercers.
Amb la finalitat d’oferir el millor servei i amb l’objecte de facilitar l’ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, el nombre de visites, així com l’activitat dels visitants i la seva freqüència d’utilització. A aquests efectes, CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL utilitza la informació estadística elaborada pel Proveïdor de Serveis d’Internet.
El portal de què és titular CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL conté enllaços a llocs web de tercers, les polítiques de privacitat són alienes a la de CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL. A l’accedir a aquests llocs web vostè pot decidir si accepta les seves polítiques de privacitat i de cookies. Amb caràcter general, si navega per internet vostè pot acceptar o rebutjar les galetes de tercers des de les opcions de configuració del seu navegador.

Informació bàsica sobre protecció de dades

A continuació l’informem sobre la política de protecció de dades de la web:
RESPONSABLE: CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL, B55284533, c. Garrotxa, 2, 17244, Cassà de la Selva, admin@controlplagagirona.com – 972104349
FINALITAT: Gestionar serveis a clients.
LEGITIMACIÓ: Contractes, relació negocial i consentiment.
BASE LEGAL: Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic. Llei 58/2003, de 17 de desembre, General Tributària.
DURADA: El legalment prescrit en les diferents normatives.
INFORMACIÓ ADDICIONAL: En tot moment es podrà demanar informació addicional sobre les dades personals proporcionades (“segona capa”), en la mateixa adreça electrònica que li facilitem per poder exercir els seus drets.
DRETS: Podrà exercir els drets ARCO d’accés, rectificació , cancel·lació i/o oposició , així com el dret al bloqueig i portabilitat. pot vostè dirigir-se a la nostra adreça de correu admin@controlplagagirona.com o bé, a la nostra adreça postal dirigint-se al Responsable del Tractament de la nostra empresa.
INFORMACIÓ: En compliment de la normativa vigent de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, i la Protecció de Dades de Caràcter Personal, li informem que pot revocar en qualsevol moment, de forma senzilla i gratuïta, el consentiment per a la recepció dels missatges promocionals, en compliment del Reglament UE del Parlament i el Consell 679/2016 i LSSI 34/2002.

Comunicació de dades

Amb caràcter general no es comunicaran les dades personals a tercers, excepte obligació legal.

Avís legal

Aquest portal, del que és titular CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL, amb NIF B55284533, domicili al c Garrotxa, 2, 17244, Cassà de la Selva. Està constituït per els llocs web associats als dominis de CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL .

Propietat intel·lectual i industrial

El disseny del portal i els seus codis font, així com els logotips, marques i altres signes distintius que apareixen en el mateix pertanyen a CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL i estan protegits pels corresponents drets de propietat intel·lectual i industrial.
Responsabilitat dels continguts
CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL no es fa responsable de la legalitat d’altres llocs web de tercers des dels que pugui accedir-se des del portal. CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL tampoc respon per la legalitat d’altres llocs web de tercers, que puguin estar vinculats o enllaçats des d’aquest portal.
CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL es reserva el dret a realitzar canvis en el lloc web sense previ avís, amb l’objectiu de mantenir actualitzada la seva informació, afegint, modificant, corregint o eliminant els continguts publicats o el disseny del portal.
CONTROLPLAGA QUALITY SERVICES, SL no serà responsable de l’ús que tercers facin de la informació publicada en el portal, ni tampoc dels danys soferts o els perjudicis econòmics, materials o de dades, que de forma directa o indirecta, es pugui provocar per l’ús d’aquesta informació.

Reproducció de continguts

Es prohibeix la reproducció total o parcial del continguts publicats en el portal.

Normativa aplicable

Les presents Condicions Generals, així com l’ús del lloc web es regiran expressament per la legislació espanyola.
Qualssevol controvèrsia serà resolta davant dels Tribunals de Girona, excepte que alguna llei o tractat internacional actués com a llei especial. En el supòsit de que qualssevol estipulació de les presents Condicions Generals resultés inexigible o nul·la en virtut de la legislació aplicable o com a conseqüència d’una resolució judicial o administrativa, procedirà a la modificació o substitució d’aquesta estipulació per una altra que sigui vàlida i exigible i que en la mesura del possible, aconsegueixi l’objectiu i pretensió reflexats en l’estipulació original.