Així és com pots prevenir els teus mobles de fusta de corcs i termites

Qntrolplaga

Quantes vegades t’has trobat un moble de fusta al que tenies molta estima… totalment destrossat? I llavors en mirar-ho detalladament veus que ha estat per culpa d’uns petits insectes que s’han anat menjant la fusta.

Des de Qntrolplaga t’explicarem tot el que necessites saber per prevenir i evitar aquesta tipologia de plagues.

 

mueble antiguo madera

Comencem pel principi, què són els corcs i termites?

Es tracta ni més ni menys que una de les plagues més freqüents en mobles de fusta.

Els corcs i les termites són insectes que s’alimenten d’aquest material i deterioren tant l’interior com l’exterior del moble. Són els responsables de realitzar petites perforacions als teus mobles, bigues, instruments i altres objectes de fusta.

És important supervisar periòdicament els mobles i comprovar que no hi ha presència de plagues d’insectes. A això se li suma realitzar un mínim manteniment que garanteixi la seva correcta conservació amb el pas del temps. Sobretot, en aquells ambients on hi ha un alt nivell d’humitat, ja que això augmenta el risc que es produeixi la plaga.

 

Com prevenir-los

Per tal de poder evitar que aparegui la plaga, hi ha certes coses que has de saber sobre com tractar els mobles de fusta. És per això, que un dels aspectes més importants a tenir en compte és dur a terme una neteja periòdica dels mobles (1 o 2 vegades a la setmana). Aquesta neteja amb productes específics ajudarà a conservar-los en perfecte estat.

En segon lloc, s’ha d’anar amb compte de no exposar el moble a humitat o brutícia. Per això, és important ventilar diàriamentl’espai on estiguin ubicats. Això ens permetrà renovar l’oxigen i mantenir l’habitació fresca.

 

Tractaments

Per erradicar o per a la prevenció de plagues existeixen diferents opcions al mercat, com olis protectors, esprais o tractaments especials insecticides. Però sempre, el més convenient i la solució més eficaç i segura és contactar una empresa d’erradicació de plagues.

 

Els nostres tractaments

Una empresa especialitzada i professional com Qntrolplaga sap com detectar l’origen de la plaga i eliminar-la amb mètodes certificats.

A més, els nostres tractaments estan pensants perquè el client no hagi d’abandonar el seu habitatge en cap moment. En aquests casos, el que fem és carregar un camió amb tots els mobles a tractar (quadres, petits objectes, portes, llibres…) I passats 10 dies tornem el mobiliari al seu lloc sense cap insecte ni residu.

Consulta tota la informació aquí i si ens necessites no esperis a actuar.