Risc d’insectes als arbres de Nadal naturals

Qntrolplaga

Aquestes setmanes és l’època per excel·lència en què en la majoria de llars comencen els preparatius per les festes de Nadal.
Aquestes festes són sinònim de vacances i ens envaeix un sentiment de felicitat, harmonia i la il·lusió de decorar casa nostra, on els colors verds, vermells i daurats són els grans protagonistes, juntament amb el típic arbre de Nadal. Però… quina tipologia d’arbre fas servir tu?

 

arbre nadal

Tipologies d’arbres

Avui en dia existeixen múltiples opcions. Per exemple, els arbres artificials, que n’hi ha de totes les qualitats i preus segons el realisme o mida i que es poden reutilitzar any rere any. Pels que es decanten per un arbre natural, hi ha diverses coses a tenir en compte a l’hora de triar l’arbre que faràs servir per vestir casa teva.

 

Plagues als arbres de Nadal

Tot i que no són molt comunes, quan apareixen són desagradables. A més, l’ambient càlid de l’interior de la casa promou que els insectes adoptin una actitud activa.
Abans d’introduir un arbre de Nadal natural a casa recomanem revisar la presència de plagues com aranyes i els seus ous, que són com petits cabdells de fil. També s’ha de buscar ous de color cafè, típics d’insectes com l’amantis, que s’amuntonen en sacs de textura espumosa. Una de les plagues més perilloses que hi podem trobar és la dels àcars, que identificarem quan veiem petits puntets vermells. La seva activitat pot arribar a ser incontrolable, traslladant-se als mobles, catifes o qualsevol altre element de casa nostra.

En definitiva, és important fixar-se bé en tots els detalls abans d’entrar un nou arbre de Nadal a casa nostre, ja que les repercussions poden ser desfavorables. Però recorda que davant qualsevol plaga, el millor és actuar a temps. No ho dubtis més i contacta amb Qntrolplaga tan bon punt ho necessitis.