Desinfecció COVID-19

Qntrolplaga

Necessites desinfectar les instal·lacions de la teva empresa amb les màximes garanties?
El Coronavirus es transmet de persona a persona per les secrecions respiratòries que generen la tos o l’esternut. Però el virus també pot dipositar-se a les superfícies, on pot sobreviure durant un temps.

 

​Cada situació és única, per això des de Qntrolplaga posem a la teva disposició un equip especialitzat en serveis de desinfecció, que t’oferirà una solució ràpida i eficaç depenent de les teves necessitats i les de l’espai.

La desinfecció preventiva permet eliminar els riscos en les instal·lacions i prevenir contagis sense importar quina sigui la mida de l’espai. Per altra banda, el servei de desinfecció curativa es porta a terme en aquelles zones on s’ha confirmat prèviament la presència de Covid-19.

Això, repercutirà en nombrosos avantatges de cara a les teves instal·lacions:
– Desinfecció ràpida de grans superfícies per tal que l’espai torni a estar operatiu com més aviat millor.
– Mínim impacte en el funcionament del negoci.
– Tranquil·litat al poder garantir la seguretat del personal de treball.
– Etc.

No deixis passar més temps i contacta’ns per a més informació!