COM PREVENIR LES PLAGUES DE PANEROLES? 

Qntrolplaga

Segur que més d’una vegada els has vist, petits i diminuts insectes que acampen a les nostres cases i treuen el cap quan menys t’ho esperes. Amagades de dia i caminant a les nits sobre tot el nostre mobiliari, utensilis o aliments. I és que probablement, les paneroles són un dels insectes més odiats, per la seva mida, color o la seva estètica fa que ens resultin desagradables a simple vista.

I segur que moltes vegades t’has preguntat, com és que en tinc a casa? Perquè apareixen? De què s’alimenten? O simplement… la frustració de no poder eliminar del tot aquesta plaga.

Les paneroles, són un insecte que se sol alimentar de tot el que troba: restes de menjar, grassa, escombraries, tèxtils, cartó… fent que s’adaptin amb facilitat a qualsevol medi. Llocs foscos, bruts i humits són els espais ideals on aquests insectes hi tenen vida. A més, es reprodueixen amb facilitat, infestant  les nostres llars.

Vols conèixer  els espais més comuns on les pots trobar?

  • Cuines i banys de cases, darrere els mobles s’hi amaguen amb facilitat, o fins i tot les esquerdes que aquests espais presenten.
  • Les canonades dels desaigües de les clavegueres, ja que són espais on hi ha molta brutícia i contaminació.
  • Els soterranis i els magatzems, que són espais molt foscos i humits i els permet viure molt còmodes.
  • Sota les catifes, hi solen buscar aliments o engrunes.
  • Darrere els electrodomèstics, cuines, congeladors o forns.
  • Als exteriors de cases on s’hi dipositen les escombraries, llenya o brossa acumulada.

A Qntrolplaga som especialistes en la eradicació d’aquesta tipologia de plagues, emprant doncs, les diferents tècniques i remeis per eliminar aquests insectes, i evitar que tornin a aparèixer!