LES PLAGUES I L’EFECTE DE LA CLIMATOLOGIA

Qntrolplaga

Hi ha molts factors que poden afectar directament les plagues i els efectes que provoquen amb la seva presència. Segons la zona en què vivim i les seves condicions meteorològiques ens podem trobar amb una activitat major o menor d’insectes i rosegadors. Us en posem tres exemples:

Humitat
Els indrets amb una gran concentració d’humitat extrema són propensos a ser l’objectiu de les plagues de formigues i paneroles. En el cas de les formigues, es pot deure a que fugen dels racons massa humits, com poden ser aparcaments d’edificis o l’exterior de la casa mateix, cap a espais secs com l’interior de l’habitatge. A més, la humitat i la pluja afavoreixen les condicions de reproducció dels insectes, especialment dels mosquits. Les paneroles, per la seva banda, també poden suposar un problema en aquestes condicions.

Fred
En èpoques de fred com les que estem vivint ara a finals d’hivern, la millor manera d’evitar la propagació de les plagues quan arribi la calor és fer una bona prevenció. Per això, pots confiar en Qntrolplaga per aconseguir que casa teva o la teva empresa estiguin lliures de plagues!

Sequera
La falta d’humitat provoca alteracions en les plagues, també, ja que pot voler dir falta d’aliment a l’exterior per als animals. En conseqüència, en busquen a indrets com l’interior de les cases. Si no es fa un bon manteniment del rebost i es neteja habitualment el terra ens podem trobar amb sorpreses desagradables.