4 MANERES DE PROTEGIR LES TEVES MASCOTES DELS INSECTES

Qntrolplaga

De mica en mica ja anem notant una baixada de les temperatures. L’asfalt ja no crema, no hi ha tantes estones de sol directe, hi ha menys xafogor… És el moment ideal per a tornar a fer grans passejos amb les nostres mascotes o passar hores i hores jugant amb elles fora de casa. Però això també comporta que estiguin més exposats a les plagues d’insectes. Per això, en aquest article et donarem uns consells bàsics per prevenir-les. Continua llegint!

 

animal de companyia, ma acariciant un cadell de gos

Utilitza repel·lents efectius

Si tens una mascota, segurament ja sabràs de l’existència dels collars antiparàsits. Són efectius durant uns mesos contra paparres i puces, tot i que també repelen mosquits i altres insectes.
Contra les paparres, puces, mosquits i mosques també són molt recomanables les pipetes. Aquestes, s’apliquen mensualment i no perden eficàcia en cas que la teva mascota es mulli.

 

Fes servir el xampú amb freqüència

La millor defensa contra les plagues que busquen instal·lar-se sota el pelatge o pell és mantenir a ratlla la higiene de la teva mascota. Sobretot per a aquells gossos que tenen arrugues o la pell folgada.

 

Al capvespre, cap a casa

Quan s’acosta la nit, són les hores de més activitat d’insectes com els mosquits. Per tant, per evitar sobreexposar les mascotes és recomanable mantenir-los dins de casa durant aquest horari.

 

Una casa ben neta

La higiene és la manera més segura d’evitar que es propaguin les plagues o es reprodueixin els insectes. Per això, el millor és passar l’aspirador freqüentment tant a terra, com a les catifes. També pots plantejar-te instal·lar mosquiteres a les finestres i portes.

 

Totes aquestes precaucions ajudaran a prevenir el malestar i dolor que senten els animals a causa de les picades d’aquests insectes. El benestar de les mascotes, que siguin feliços i estiguin sans, és necessari per a ells però també per a vosaltres. Per això, recomanem que segueixis aquests consells que us hem explicat.

Si tot i prendre mesures per evitar l’aparició de plagues a casa teva, no te’n ensurts del tot, el més recomanable és deixar-ho en mans d’uns professionals per garantir el benestar de la teva mascota. Contacta’ns i ens posarem mans a l’obra!