Quines plagues poden afectar casa teva

Qntrolplaga

Has vist ratolins, un niu d’abelles o algun altre animaló o insecte per casa teva?

És la manera més fàcil per a la detecció de plagues, però no totes es veuen tan ràpidament. A la teva llar poden haver-hi moltes tipologies de plagues vivint juntament amb tu i la teva família sense que ho sapigueu. I això pot provocar que de mica en mica casa teva es vagi deteriorant. O… encara pitjor, provocar problemes de salut entre els que hi viviu.

manos protegiendo su casa de plagas de insectos

Cada plaga, a la seva zona

Normalment cada tipologia d’animal o insecte habita en un espai determinat.

 

Termites

Es desenvolupen sobretot als soterranis i s’acostumen a detectar quan el problema ja és bastant avançat.

 

Rates

Com ja sabràs, els agraden els llocs foscos i desendreçats. Així que els soterranis també són el seu espai preferit. Tot i que també en podem trobar a la cuina, ja que és on acostuma a haver-hi restes de menjar o aliments fàcilment accessibles.

 

Paneroles

Viuen des dels soterranis fins a la cuina i annexos, mitjançant col·lectors i respiradors. Es poden detectar a través dels seus excrements.

 

Termites

També es desenvolupen als soterranis de la casa i a través de tota ella, i es detecten quan la plaga ja és molt gran.

 

Coloms

Es desenvolupen a la teulada, produint danys constants a l’estructura. A més, provoquen molts excrements que poden ser perjudicials per a la salut.

 

Creus que a casa teva hi ha presència d’alguna d’aquestes plagues? Una ràpida detecció pot evitar-te grans maldecaps en un futur. Així que no esperis més a actuar… parlem?