Què esta passant a Barcelona? Tot sobre la plaga de rates i paneroles

Qntrolplaga

Barcelona pateix des de fa temps una situació preocupant als carrers a causa de la plaga de rates i altres insectes.

 

ciudad de Barcelona

Problema de salut pública

Com a conseqüència de l’acumulació d’escombraries als carrers, la ciutat es troba en una situació que requereix actuació immediata. Això pot ser degut a una falta de planificació d’aquesta tipologia de plagues juntament amb la falta d’un manteniment adequat de parcs i jardins de l’espai públic, segons ERC.

 

‘Hem constatat, passejant per tots els barris, que tenim una ciutat bruta i deixada’.

Això és el que han denunciat els republicans explicant que el problema no és de zones en concret sinó que s’estén per tota la ciutat.

 

Mans a l’obra

De manera unànime (amb els vots del Govern de l’alcaldessa Ada Colau inclosos), la comissió ha acceptat la proposició d’ERC. D’aquesta manera, l’executiu es compromet a reforçar amb mitjans humans i materials el servei de neteja i control de plagues.

 

Així, ara l’’objectiu és retornar a la ciutat de Barcelona a unes condicions de salubritat necessàries per mantenir l’ordre i neteja pública. És per això, que de Qntrolplaga recalquem la importància de comptar amb un protocol de neteja i desinfecció en temes d’urbanisme per a garantir la salut pública, especialiment en el cas de rates i paneroles.